Du kan skicka brev och paket både inom och utanför universitetet. Universitetsposten förmedlar brev- och paketförsändelserna och erbjuder även budservice, kuvertering och adressering.

För paket gäller det att man registrerar paketet, inloggning hittar man på www.medarbetarwebben.lu.se/stod-och-verktyg/it-e-post-post-och-telefoni/post. Paket-id hämtas hos Per-Erik Fahlén.

Lunds Universitet har även avtal med DHL.

Bokningar:

Kundnummer och inloggningsuppgifter finns hos Per-Erik Fahlén.

Tallskog
Foto: Helena Alexanderson